Aanstaande zondag: Clubtrial 2 van 2021

Hallo allemaal,

De training die vorige week is verzet gaat aankomende zondag door. Het belooft ook heerlijk weer te worden, dus kom lekker rijden zou ik zeggen.

De training zal hetzelfde format hebben als de voorgaande trainingen (lees "corona maatregelen" onder aan dit bericht). Neem zelf eten en drinken mee, want het clubgebouw moet gesloten blijven. 

De wedstrijd start om 11:00 uur. Tussen 12:30 en 13:00 houden we pauze.

Na de wedstrijd ruimen we gezamenlijk op.

We hebben niet stil gezeten en hebben de website op de schop genomen. Deze is helemaal aangepast en nu heel overzichtelijk denken wij zelf. Kijk zelf ook eens, alle opbouwende kritiek is welkom. Ik hoor graag of onze mening met jullie gedeeld wordt. 

Let op! Het nieuwe jaar is begonnen dus vergeet niet:

  • Om een sportlicentie aan te vragen bij de knmv.
  • Het (gezins)Lidmaatschap van McTheWheelie te regelen met al dan niet een Wabo (wedstrijdabonnement).
  • Dat er een tariefwijziging heeft plaatsgevonden. Leden + niet-leden onder de 16 jaar betalen nu €5 ipv €4. Niet-leden boven de 16 jaar betalen €10 ipv €8. Graag gepast betalen.

 

Graag tot Zondag!!

Ardie

Commissaris Trial

 

Corona maatregelen:

  • Inschrijven: doen jullie zelf. Vóór de kantine wordt een rijderslijst neergelegd. Als je naam er al op staat, dan graag een vinkje achter je naam. Als je naam er niet op staat, dan graag je naam onder de laatste naam die op het formulier staat vermelden.
  • Betalen: Bij de inschrijving staat een pot waar jullie het inschrijfgeld in kunnen doen. Dit moet gepast betaald worden, zodat er geen contact is met anderen. Hieronder voor de duidelijkheid de tarieven:
    Kosten deelname wedstrijd voor leden en gastrijders onder de 16 jaar € 4,00 per wedstrijd.
    Kosten deelname wedstrijd voor gastrijders boven de 16 jaar € 8,00 per wedstrijd.
  • Controleurs: Om te zorgen dat er geen fysiek contact mogelijk is tussen rijder en controleur, gaan we werken met een rijderslijst die elke contoleur mee krijgt op een regenbestendige clipboard. Er zijn dus geen kaarten. De controleur zet de strafpunten op dit formulier, waardoor rijder en controleur niet met elkaar in aanraking komen. Dit formulier wordt aan het einde van de wedstrijd ingeleverd, waarna de punten geteld worden. Wij hopen dat door deze maatregel, de controleurs graag weer zouden willen controleren, we hebben jullie namelijk weer hard nodig!