Contributie

Binnenkort

31 jan
BBT 1
Datum zondag 31 januari
14 feb
Trial 2
zondag 14 februari
28 feb
BBT 2
zondag 28 februari
14 mrt
Trial 3
zondag 14 maart
21 mrt
Classic trial
zondag 21 maart

Het weer

MC The Wheelie is oorspronkelijk op 1 april 1979 opgericht als Off The Road en Trial club voor Rotterdam en omstreken "Motorclub MC The Wheelie".

De vereniging heeft als doel o.a. het in clubverband beoefenen van de behendigheidssporten Trial en Off The Road, waarbij snelheid niet van belang is maar motorbeheersing centraal staat. De volledige doelstelling en omschrijving van de vereniging liggen vast in de statuten. Zoals veel verenigingen kent ook MC The Wheelie een huishoudelijk reglement.

De vereniging kan beschikken over een klein terrein in het Rotterdamse havengebied, het terrein is speciaal ingericht om op behendigheid te trainen en deze te vergroten. Omdat het terrein zo klein is en we slechts gedoogd worden door het Havenbedrijf zijn er terreinregels opgesteld die door iedereen gerespecteerd moeten worden.

Het verenigingsjaar loopt van 1/1 tot en met 31/12, neem om lid te worden contact op met het secretariaat via het desbetreffende contactformulier. Alle tarieven zijn in te zien via de knop "Tarieven" in het menu Algemeen.

Motoren dienen in technisch goede staat te zijn en te voldoen aan eventuele wetgeving. Dit laatste geldt met name voor de Off The Road, dergelijke motoren zijn verplicht op kenteken te staan en moeten voldoen aan daaraan verbonden eisen als verlichting en goedgekeurde geluiddemping.

Iedere rijder dient in het bezit van een licentie te zijn, hiermee ben je WA verzekerd (tegen schade aan derden, dus niet-deelnemers!) en ook tegen kosten van persoonlijke ongevallen. Niet gedekt is dus de schade aan je motor of uitrusting e.d.! Via de club kan een zogenaamde Districtslicentie aangeschaft worden (opbrengst gaat naar de KNMV), Off The Road rijders kunnen ook rechtstreeks bij de KNMV een Off Road licentie aanschaffen die ook geldig is bij onder de vlag van de KNMV georganiseerde evenementen her en der in het land. In beide gevallen regelt de KNMV de verzekering.

Hopelijk is je belangstelling gewekt, voor eventuele vragen kan gebruikt gemaakt worden van de diverse contactformulieren, te vinden in de menu's Algemeen, Trial en Off the Road.

Algemeen

MC The Wheelie is oorspronkelijk op 1 april 1979 opgericht als Off The Road en Trial club voor Rotterdam en omstreken "Motorclub MC The Wheel...

Trial

Het feit dat je op deze pagina terecht bent gekomen wil zeggen dat je óf al wat van trial af weet óf toch minimaal bent geïnteresseerd in trialrijden...

Big Bike Trial

Het feit dat je op deze pagina bent terecht gekomen wil zeggen dat je óf al wat van off road rijden af weet óf toch minimaal bent geïnteresseerd in off road...

De website van MC the Wheelie gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van de site geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.