Clubtrial 11 2016

Het uitzetten

Voor woensdag afgesproken met Arnold en Natasja om ongeveer 11,00 uur, voor de wedstrijd van komende zondag 20 november alvast een paar non-stops uit te gaan zetten. De weersvooruitzichten

waren niet te best voor die middag, maar voor de rest van de week was het niet veel beter.

Dus aan de slag en als eerste de NS 4 gemaakt dicht bij de werkcontainer en vanuit de deuropening

goed te overzien. Voor de controleur dus een comfortabele non-stop en voor de rijders lekker ruim gehouden. Er is maar 1 werkkeet dus bij de volgende locaties lukte dat niet meer en zochten we een plek waarbij de berg voor de controleur wat luwte zou geven. Dat werden 1 en 3 ook lekker ruim uitgezet. Het weer was boven verwachting droog gebleven alleen wat harde wind.

Zaterdagmiddag kwam Marcel mij ophalen om het uitzetten verder af te ronden en vol goede moed gingen we van start en maakte de non-stop 2 ook mooi ruim want inmiddels hadden we op de mail gekregen dat bij deze wedstrijd de zijspannen zouden komen. Dus gewapend met groene pijlen hebben we ook in de reeds uitgezette non-stops er alsnog een zijspanroute in gemaakt. Die gaat Rene morgen nog even bekijken of we dat niet te moeilijk hebben gemaakt. In onderling overleg besloten we het voor deze wedstrijd op 4 non-stops te houden gezien het mogelijk gebrek aan controleurs. Slecht weer verwacht morgen we zien wel.

De wedstrijd.

De voorspellingen van gisteren klopten en met regen en storm waren er toch zestien triallisten die voor deze wedstrijd inschreven bij Martien. Gelukkig lukte het Marcel toch vier controleurs te vinden en om elf uur gingen we van start. Natasja, Pieter, dhr v Saane trotseerde de storm en die stonden even later klaar om de deelnemers de punten te knippen. Even later werd het droog maar nam de wind toe en het was een hele opgaaf om tijdens de rit in de non-stops zowel de hindernissen goed te nemen en in de storm overeind te blijven. We namen toch even tijd voor een pauze om bij te komen en wat te drinken soep of een hamburger te kopen bij Natasja in de kantine.

Na een half uurtje gingen we weer verder. Er werden zes ronden van vier non-stops gereden en dat ging toch nog boven verwachting vlot. Ik stond bij non-stop 4 en die werd door iedereen mooi en leuk gereden en de koprol van Arnold liep ook nog goed af. Aan het einde van de wedstrijd werden alle non-stops opgeruimd, Daarvoor aan allen de dank van het Trialteam en zo ging iedereen tevreden naar huis.

Dit jaar nog een wedstrijd in december en het seizoen 2016 zit erop.

De uitslag wordt (nog) gepubliceerd in het menu Trial

Cees