Geen mail ontvangen omtrent inschrijven of verlengen van je lidmaatschap? Check je spam box (ongewenste berichten). Vooral bij GMail en Hotmail accounts kan dat gebeuren (gelijk even als gewenst markeren).

Binnenkort

21 apr
BBT 5 2024
zondag 21 april
21 apr
ONK/NKJ Arnhem
zondag 21 april

In memoriam Cees Don

In memoriam Cees Don.

Afgelopen woensdag 28 februari is Cees op 84 jarige leeftijd overleden. Een van de clubgezichten van mc The Wheelie die zich vele jaren lang heeft ingezet voor de club en de trialsport die we niet snel zullen vergeten.

Cees heeft de meeste jaren van het bestaan van de club meegemaakt. Hij was er altijd en zette zich altijd in op alle mogelijke manieren. Liep hij niet achter de jeugd aan dan stond hij te bekijken hoe ze door zijn proeven heen reden.
Cees had altijd al vroeg een gezonde bruine tint te pakken doordat hij, zo gauw de gelegenheid zich voordeed hij op het terrein te vinden was.
Een opsomming van wat hij zoal deed levert een indrukwekkende (wist je dat) lijst op…
Nat lint nam hij mee om op de zaak te drogen en de knopen schoon te knippen.. paaltjes zaagde hij nieuwe punten aan.. jarenlang zette hij doordeweeks al een groot deel van de proeven uit voor een wedstrijd.. deed reparatieklussen op het terrein en in de kantine.. ging in het land kijken hoe het niveau daar was.. stapte zonder angst op ongenode gasten af en wist ze soms nog lid te maken ook.. gaf er niet om de wc’s schoon te maken.. koffie zetten.. foto’s maken.. controleren.. maakte met zijn vrouw Joke de lunchpakketten.. jarenlang bestuurslid in diverse functies.. brandstof halen.. kantine bevoorrading..

Cees was zo’n man die elke vereniging nodig heeft.

De geschiedenis van de club kent een paar verhuizingen en Cees zijn opgebouwde lijst contacten kwamen dan telkens weer van pas.
Hij genoot er altijd van als er weer wat aan het terrein gebeurde of er nieuwe spullen kwamen. Heerlijk was dat. Hij wist precies wat hij wilde en hoe het moest komen te liggen, hoe hij het moeilijk moest maken maar ook hoe de allerkleinsten er omheen konden rijden want dat vond hij belangrijk. Voor iedereen moest er op zijn of haar niveau een mooie uitdagende dag in zitten. Na een wedstrijd nam hij dan de kaarten mee om dan te bekijken welke klasse in welke proef moeite had of er juist doorheen vloog zodat hij dat voor een volgende keer wist.

De jaarlijkse prijsuitreiking/feestavond was zijn ding geworden. Het bekend maken van de competitie uitslag en vooral de tombola. Cees wist altijd weer voor een mooie collectie bekers te zorgen en een volle prijzentafel om te verloten. Van chocolade of een luchtje tot gereedschap of een mooie nieuwe helm. Ook hier dacht hij aan iedereen.

Zo zullen we hem herinneren, met een glimlach en een traan maar zeker nooit vergeten.

We wensen zijn vrouw Joke en de rest van de familie heel veel sterkte met dit verlies.

Rust zacht Cees.

Namens de leden van mc The Wheelie.

De crematie heeft in besloten kring plaats gevonden.

Wil je een kaartje sturen?

Correspondentie adres:
Javastraat 14
3131 XH Vlaardingen

 

cees 3cees 1

Cees 2 

 

NAL205220 Cornelis Gerrit Don