Inloggen

Mailing

Hier kun je je aan- of afmelden bij de mailing lijst Trial en/of BBT (OTR). De mailings worden voornamelijk gebruikt om evenementen aan te kondigen.

Via deze pagina kunnen geregistreerde leden inloggen, vervolgens verschijnt het menu Leden Portal . Via dat menu kunnen leden hun inschrijvingen inzien, eventueel verlengen en een ledenpas downloaden.

Digitale ledenpas

De digitale ledenpas vervangt het kunststof kaartje dat in het verleden werd gebruikt. Niet alleen beter voor het milieu, het scheelt de club ook aanzienlijk in de kosten. De ledenpas is in feite het bewijs van je inschrijving als lid, je moet het kunnen laten zien als er naar gevraagd wordt. Dit kan zijn bij aanmelding voor een wedstrijd, maar ook bij een controle door de politie. De politie houdt (ook voor ons) in de gaten of er geen misbruik gemaakt wordt van het terrein door bijvoorbeeld wild-crossers, vandaar dat ze naar de pas kunnen vragen. Op de pas staat je naam, je inschrijving en ook een unieke code.

Hoe kun je de digitale pas gebruiken?

In het menu klik je op Mijn lidmaatschap, er wordt een tabel zichtbaar met jouw inschrijving(en). In de meest rechtse kolom kun je op Download klikken, de ledenpas wordt dan als PDF gedownload. Sla deze op op je smartphone en je hebt de ledenpas altijd bij je. Printen en bewaren kan natuurlijk ook, of bij controle met je mobiel inloggen en de pas downloaden om te laten zien. Waar het om gaat is dat je het pasje op verzoek kunt tonen, het maakt niet uit hoe.

Wijzigingen in gebruikersgegevens graag per email melden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Geen mail ontvangen na het verlengen van je inschrijving? Check je spam box (ongewenste berichten). Vooral bij GMail en Hotmail accounts kan dat gebeuren (gelijk even als gewenst markeren).

Algemeen

MC The Wheelie is oorspronkelijk op 1 april 1979 opgericht als Off The Road en Trial club voor Rotterdam en omstreken "Motorclub MC The Wheel...

Trial

Het feit dat je op deze pagina terecht bent gekomen wil zeggen dat je óf al wat van trial af weet óf toch minimaal bent geïnteresseerd in trialrijden...

Big Bike Trial

Het feit dat je op deze pagina bent terecht gekomen wil zeggen dat je óf al wat van off road rijden af weet óf toch minimaal bent geïnteresseerd in off road...

De website van MC the Wheelie gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van de site geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.