Geen mail ontvangen omtrent inschrijven of verlengen van je lidmaatschap? Check je spam box (ongewenste berichten). Vooral bij GMail en Hotmail accounts kan dat gebeuren (gelijk even als gewenst markeren).

Binnenkort

30 jun
Clubtrial 7 2024
zondag 30 juni
21 jul
BBT 8 2024
zondag 21 juli

Oproep controleurs

Hallo allemaal,

Zoals jullie wellicht weten en hebben gezien op de kalender organiseren we 2 trial evenementen op ons terrein dat zijn de Nederlands Kampioenschap Jeugd Trial én Open Nederlands Kampioenschap Trial senioren.
Om deze 2 mooie en leuke wedstrijden goed en prettig te laten verlopen hebben we voor deze dagen onder anderen controleurs/knippers nodig.

  • 12 juni Open Nederlands Kampioenschap jeugd minimaal 16 controleurs
  • 02 oktober Open Nederlands Kampioenschap senioren minimaal 20 controleurs

Als je graag wil helpen om deze dag(en) tot een goed eind te brengen maar je ziet het ‘’ hoofd ’’ controleren niet echt zitten is het ook mogelijk dat je alleen de kaart knipt. We zorgen voor een goede verdeling onder de controleurs. (geef bij het aanmelden aan of je wil knippen of controleren)

De week voor deze wedstrijden gaan we de nonstops opbouwen, hierbij zijn extra handen en ideeën zeer welkom. Geef je hiervoor op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. extra hulp word zeer gewaardeerd!
Jullie kunnen je bij deze opgeven om te helpen met controleren, en uitzetten geef hierbij duidelijk aan welke wedstrijd(en) je zou willen helpen. Het opgeven kan en mag ook bij een van de clubwedstrijden die nog komen.

Om de mensen te bedanken die zich hebben aangemeld organiseren we weer een barbecue op 11 september, waarbij de aangemelde controleurs kosteloos kunnen mee-eten.

We rekenen op jullie enthousiasme om te komen helpen!

Met sportieve groet,

Namens Het Trial Team.

Nick Sterker.