Geen mail ontvangen omtrent inschrijven of verlengen van je lidmaatschap? Check je spam box (ongewenste berichten). Vooral bij GMail en Hotmail accounts kan dat gebeuren (gelijk even als gewenst markeren).

Binnenkort

3 mrt
BBT 3 2024
zondag 3 maart
10 mrt

Wij zoeken jou!

wijzoekenjou

 

Beste leden van MC The Wheelie,

Over +/- 4 weken is het zover, het ONK&NKJ Trial bij MC The Wheelie!

Om even precies te zijn, 26 september organiseren wij het ONK&NKJ Trial. Hier zullen de top trialisten van Nederland strijden om een podiumplaats, een spektakel dus. Dit is een combi wedstrijd dus zowel de jeugd als de volwassenen rijden mee op deze dag, staat het al in jouw agenda?

Het Trial Team is al druk bezig met alle voorbereidingen, zo worden de non-stops bedacht, administratieve taken verricht, het terrein aangepast en opgeruimd en obstakels veranderd zodat ook de allerhoogste klasses een uitdaging hebben.

Om zo een ONK&NKJ Trial te organiseren moet er dus een hoop gebeuren en daar hebben we jou als MC The Wheelie lid hard bij nodig!

Zo moeten we 12 controleurs en 12 knippers hebben om de wedstrijd te kunnen organiseren. Voor het controleren moet je goed bekend zijn met de trialsport zodat je het juiste aantal strafpunten laat knippen door de knipper. De knipper daarentegen hoeft niet bekend te zijn met de trialsport, hij/zij knipt het aantal strafpunten wat de controleur aangeeft. Hoe de kaart werkt wordt s ’ochtends tijdens de controleursbespreking uitgelegd, geen paniek dus voor mensen die nog nooit hebben geknipt!

Er zullen op de dag zelf 10 controleurs en 10 knippers nodig zijn, graag hebben we 2 controleurs en 2 knippers reserve. Mocht er toch nog ineens iets tussenkomen, dan kan de wedstrijd gewoon doorgaan.

Geef dus jezelf, familie, vrienden, buren of collega’s op om te komen helpen en geef hierbij aan of jij/hij/zij wil knippen of controleren. Het aanmelden kan door te reageren op deze mail, laat dit graag uiterlijk 13 september weten.

Tot dus ver de hulp die wij nodig hebben op de dag zelf, ook met de voorbereidingenkunnen we graag wat extra handjes gebruiken. Zoals met het uitzetten van de non-stops, het maaien en opruimen van het terrein. 

Heb jij nou nog nooit een non-stop uitgezet? Geen probleem! Op de dagen van het uitzetten zijn er mensen die de non-stops in hun hoofd hebben, jij hoeft dus alleen de paaltjes en het lint op de plek te zetten die de non-stop bouwer aangeeft. 

Dit zal op de avonden, zaterdagen en zondagen van te voren gebeuren, heb jij interesse om te komen helpen laat dit dan weten door te reageren op deze mail. Dan sturen we de data van de dagen dat we aanwezig zijn naar je door.

Het maaien van het terrein mag natuurlijk altijd, heb je dus een keer een avondje of zaterdag vrij, of heb je na het trainen zin om het terrein wat op te knappen? Geef dit aan, dan kun je met een sleutel van de container een maaier pakken en aan de gang gaan. 

We rekenen op jullie enthousiasme en zien jullie reacties graag tegemoet komen!

Alvast bedankt en tot op de trialbaan en sowieso tot 26 september!