Zondag 11 juli: clubtrial 7

We zijn verheugd jullie te kunnen mededelen dat de officiële wedstrijden weer gaan beginnen. Na een lange periode van trainingen, gaan we nu weer voor het `echie`. Hierbij zijn ook niet-leden weer welkom, dus we gaan ervanuit dat het weer een ouderwets gezellig dagje gaat worden. Er zullen 5 non-stops uitgezet worden die we 6 rondes rijden. 

We willen weer compleet terug naar normaal, dus we doen hierbij ook een oproep aan iedereen die zich geroepen voelt om te controleren. Omdat we niet zeker weten of er genoeg animo is voor het controleren, zullen de rijders deze editie elkaar nog controleren. 

DE KANTINE IS WEER OPEN. Natas gaat weer heerlijke snacks maken. Daarnaast zal ze ook voor koffie en thee zorgen. Graag voor de zekerheid eigen frisdrank meenemen, omdat zondag de frisdrank voorraad wordt geïnventariseerd. Mogelijk is er dus te weinig. 

Start: 11:00 uur
Pauze: 13:00 uur

Na de wedstrijd ruimen we gezamenlijk op!

Tot zondag!

Binnenkort

26 sep
ONK Europoort
Datum zondag 26 september
3 okt
BBT 9
zondag 3 oktober
17 okt
Trial 10
zondag 17 oktober
24 okt
BBT 10
zondag 24 oktober
14 nov
Trial 11
zondag 14 november
© 1979 - 2021 MC the Wheelie

De website van MC the Wheelie gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van de site geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.